Kolin ravintolat

                                                             

GRILL IT!

Grill it! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.  Grill it! yhdistää perinteisen grillauksen ja ensiluokkaiset ”käsin poimitut” raaka-aineet ainutlaatuiseen miljööseen, painottuen erinomaisiin pihviannoksiin. Ravintolan erikoisuutena on puuhiiligrilli, joka antaa aidon savun ja grillauksen maun melkein jokaiseen listan annokseen. Tarjolla on myös ”Paikallisia Makuja” à la carte ruokalista, jossa hyödynnetään pääosin paikallisia raaka-aineita ja vaalitaan Pohjois-Karjalaista ruokaperinnettä. Nauti maakunnan parhaat pihvit samalla kun katselet upeita maisemia Pieliselle ja läheisille vaaroille. Illan voi päättää yömyssyyn Tulikiven tekemän uniikin vuolukivitakka-leivinuunin äärellä. Meillä leivinuuni ei ole vain koriste; kysy myyntipalvelustamme kokouksen oheistoiminnaksi vaikkapa karjalanpiirakkakurssia. =)

Grill it! ravintolamme toimii myös erilaisten juhlien, kokousten ja tapahtumien keskipisteenä ja olemme myös hyvin suosittu hääjuhlapaikka. Menuksi tilaisuuksiin voi valita esimerkiksi karjalaisen pitopöydän, räätälöidyn teemamenun tai jonkin pöytiin tarjoiltavista menuistamme. Meillä onnistuu helposti erikokoiset juhlat ja tilaisuudet pienistä jopa 200 hengen tilaisuuksiin.

Tee pöytävaraus

 

KAHPITSA

Sokos Hotel Kolin pizzakahvila Kahpitsasta avautuu huikeat näkymät Pieliselle. Tarjolla on paikallisia kahvilatuotteita, pizzaa ja erilaisia virvokkeita, joita voi nauttia tunnelmallisen takka-leivinuunin äärellä. Istahda hetkeksi Pielisen sykähdyttävän kansallismaiseman syliin juomaan kupposellinen kaikessa rauhassa... Ympäri vuoden auki oleva maisematerassimme mahdollistaa kansallismaisemien ihailun kuplivan lasillisen kera.

HIEKKAPAKKA

Iltaanne voitte jatkaa alakerrassa sijaitsevassa tunnelmallisessa Kirjastobaari Hiekkapakassa kirjoja lukien tai lautapelejä pelaten, nauttien baarimestareidemme ammattitaidosta, upeasta kansallismaisemasta tai vaikkapa karaokea laulaen. Hiekkapakan lasitetulla terassilla on mukava istuskia ja nauttia luonnon rauhasta, edessä kun avautuu upea kansallismaisema ja Ukko-Kolin jylhät rinteet, joita ahkerat lampaat kesäaikaan paimentavat..

UKKO-KOLIN RINNETUPA

Ukko-Kolin rinteiden juurella sijaitsevassa Ravintola Rinnetuvassa voit laskettelun lomassa nauttia vaikka hampurilaisen tai muita klassisia laskettelu herkkuja. Aurinkoterassi odottaa kevätkaudella janojuomiaan nauttivia. Rinnekaudella päivittäin avoinna oleva rento ja samalla tunnelmallinen Rinnetupa sopii loistavasti tilausryhmien tarpeisiin ja juhlien pitopaikaksi. Ravintolassa on A-oikeudet ja langaton nettiyhteys.

LOMA-KOLIN SULA

Vuokraamorakennuksessa palveleva Loma-Kolin kahvila Sula on sen seitsemän puuhan paikka! A-oikeuksin varustellussa kahvilassa voit nauttia kahvilatuotteita ja pikkupurtavaa, samalla kun päivität sujuvasti netin omalla tai talon koneella. Jälkiruuaksi voit tutustua ensin X-Box -pelitorniin ja hypätä sitten Lastenmaailman napakelkkaan tai pulkkamäkeen. Loma-Kolin kahvilasta pääset suoraan maastohiihtoladulle. Pihapiirissä on käytössä kota ja nuotiopaikkoja. Pistäydyhän - Kolin elämykset odottavat Sinua myös täällä.

BREAK SOKOS HOTEL KOLI

Ylä-Kolintie 39
83960 KOLI
Puh. 020 1234 662