Gastropub Vispiläkauppa

Gastropub Vispiläkauppa on luotu yhdessäolemiseen

Gastropub Vispiläkauppa on seurusteluravintola, joka on luotu yhdessäololle, hyville keskusteluille sekä paikallisen ruoan ja juoman nauttimiselle hyvässä seurassa.

Hyvän pubiruuan, juoman ja ammattitaitoisen henkilökunnan lisäksi viihtyisyys syntyy ennen kaikkea siitä, että asiakas huomioidaan hyvin. Palvelu on aivan yhtä tärkeää kuin itse tuotteen valmistaminen ja sen esillelaittaminen. Sen vuoksi Vispiläkaupassa panostetaan rentoon ja mutkattomaan palveluun.

Ruokatuotteen osalta Gastropub Vispiläkauppa tarjoaa mutkatonta ja mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sisältävää rehtiä pubiruokaa. Listalta löytyy mm. Polvijärven Liha–Aitan makkaroita kuin myös Puruveden savumuikkua, uuniperunan täytteenä.

Myös Vispiläkaupan juomatuotteissa paikallisuus on vahvasti läsnä. Ravintolan suunnittelussa on tehty yhteistyötä joensuulaisen Honkavuoren panimon kanssa. 
Vispiläkaupassa on nähtävillä esimerkiksi 200 litran viskitynnyri, jossa olutta kypsytetään. Valmistumisen jälkeen kyseinen olut myydään ravintolassa hanatuotteena. Laajalle valikoimalle Honkavuoren paikallisia oluita on ravintolassa myös oma osastonsa, josta niitä voi ostaa mukaan. Uuden alkoholilain mukaan ravintolasta voi myydä asiakkaalle mukaan enintään 5,5 % alkoholijuomia kello 9-21. Ravintolassa on esillä myös paljon oluenvalmistukseen liittyvää informaatiota sekä esimerkiksi erilaisia valmistuksessa käytettyjä mallaslajeja.

Ravintolassa järjestetään myös olut-tastingejä eli olutmaisteluita, joissa saa makuelämysten lisäksi runsaasti oluttietoutta.