Bepop Joensuu

Bepop Joensuu

Vaakunan yön sydän!

Yhdessä Amarillon että Bepop Streetin kanssa Bepop muodostaa kokonaisen aikuisten viihdekeskuksen keskelle Joensuun kaupunkia. Paikalla bileet joka ilta DJ:n tahtiin sekä viikonloppuisin maamme huippuartistit valtaavat esiintymislavan. Clubi-puolella soi viimeisimmät dance-hitit, jotka laittavat jalat liikkeelle.. Karaokessa laulat suosikki kappaleesi noin 10 000 kappaleen valikoimasta. Afterski-puolella bailaat kannat katossa retromusan tahtiin.. Studiossa maistelet kaupungin kuumimmat cocktailit rauhallisessa ympäristössä.

Ikäraja 18

 

Ravintolapäällikkö Arttu Toroi, yhteyden meihin saat parhaiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen bepop.joensuu@sok.fi

Avoinna

Ke - La22:00 - 04:30
Su24:00 - 04:30

Tapahtumat

Feel the Flow: Mouhous, BESS, Anniina & DJ Vicky

19.10. Feel the Flow: Mouhous, BESS, Anniina & DJ Vicky

Syksyn 2018 järjestyksessään toisessa Joensuun Feel the Flowssa Bepopin lavan ottavat haltuun Mouhous, BESS ja Anniina! Levyjen takana 19. lokakuuta operoi puolestaan Jyväskylästä saapuva Vicky.

Viimeisen vuoden aikana lopullisen läpimurtonsa tehnyt Mouhous on yhtä kuin Super Duve, Monako ja Van Hegen. Warner Musicin alaiselle Etenee Recordsille levyttävä kokoonpano tunnetaan jalometallia saavuttaneista hiteistään kuten "Leposyke 300" ja "Hellafly". Heidän tuorein julkaisunsa, "Late Check-Outs" -niminen EP, putosi juuri kesän 2018 alussa.

Platinarajan "Tempo"-singlellään kirkkaasti rikkonut BESS on äärimmäisen monipuolinen laulaja, jolla löytyy taustaa niin funkin kuin reggaenkin parissa. Sooloprojektissaan BESS yhdistelee tuottajansa Nopsajalan kanssa omaperäisempiä elementtejä mm. ysärihousesta sekä elektronisesta musiikista. Hänen viimeisin singlensä "Yhden liikaa" ilmestyi kesäkuussa.

Lappeenrannassa varttunut, mutta sittemmin helsinkiläistynyt Anniina voitti Idolsin loppuvuodesta 2017. Tämän jälkeen hän on työstänyt uutta musiikkia rauhassa studiossa, mutta lokakuussa Joensuun Bepop pääsee näkemään livevedon tältä rap-musiikkia ilmaisussaan hyödyntävältä huippulupaukselta.

22-04 I 10€ I K-18

Sinun yö: Aleksanteri Hakaniemi

26.10. Sinun yö: Aleksanteri Hakaniemi

On jälleen aika ottaa vastaan jokavuotinen Sinun Yö ja sen mukana saapuvat erikoistarjoukset ja artistit. Tänä vuonna tämä yö tuo meille herran nimeltä Aleksanteri Hakaniemi! Hänet tunnetaan muunmuassa hittibiiseistään "Pane Mut Sekasin", "Luuseri" sekä "15", jotka ovat iso osa esimerkiksi radiotaajuksien hittiputkia.

Mikäli popahtava tanssimusiikki kiinnostaa, kannattaa ottaa päivämäärä ylös ja suunnata kohti Sinun Yötä!

22-04 I 5€*/10€ I K-18

* S-etukortilla

Yksi Totuus

09.11. Yksi Totuus

Kovassa nosteessa oleva Mäkki ja Hotelli Vantaa -kokoonpanosta tuttu DJ Takapotku ovat muodostaneet uuden rap-duon, joka kulkee nimellä Yksi Totuus. "Kuolemattomat lainit on meidän juttu, ollaan vähän niinku Vantaan Profeetat", kaksikko täräyttää pilke silmäkulmassa. Tule tsekkaamaan kaksikon takuuvarma show!

22-04.30 I 10€ I K-18

Ilari

23.11. Ilari

Perjantaina 23.11. lauteille nousee taitavasti rappia ja EDM:ää yhdistelevä ILARI.

Ilari on parin viime vuoden aikana breikannut erityisesti Spotifyssa, jossa hänen isoimmat hittinsä ovat streamanneet platinaa. Näinpä luvassa on setti, mitä ei kannata missata!

22-04.30 I 8€ I K-18

Alex Mattson

05.12. Alex Mattson

Alex Mattsonilla on ikää vasta parikymmentä vuotta, mutta silti tällä tuoreella EDM-artistilla on takataskussa sopimus Sonylle ja Ultra Musicille. Tuottajan-DJ:n platinaa myynyt debyyttisingle UFO feat. Solamay ampaisi heti Spotifyn streematuimpien biisien kärkeen. Alex Mattsonin musiikki on noussut useille isoille kansainvälisille soittolistoille ja DJ:nä hän on todellinen virtuoosi, joten energiaa ei näistä bileistä tule puuttumaan!

22-04.30 I 10€ I K-18

Mighty 44

14.12. Mighty 44

Vieläkö jengi muistaa hitit "Mighty 44", "Push It"  ja "Superstar"? Nämä tullaan kuulemaan, kun suomalainen elektronista musiikkia soittava Mighty 44 saapuu Bepopiin. Yhtyeen keulahahmona toimii laulusolisti ja MC Rummy Nanji, alias Mr.B. 

22-04.30 I 8€ I K-18