Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu

BAR PLAY – JA OLET MUKANA PELISSÄ!

Joensuun keskustassa, torin laidalla sijaitseva urheiluravintola Bar Play tarjoaa monipuolisesti urheilulähetyksiä, aktiviteetteja, jääkylmiä juomia ja herkullista ruokaa. Meiltä löytyy hulppea kisakatsomoalue tosifaneille sekä runsaasti rauhallisempaa, seurusteluun sopivaa tilaa. Urheilun ystäviä hemmotellaan suurilla HD-laajakuvascreeneillä ja kattavalla valikoimalla parhaita urheilukanavia; meillä näkyvät MTV SPORT 1-2, MTV MAX, 4PRO1-8 ja Viasat sekä Fanseat!

Yläkerran pelialueella voit ottaa mittaa kavereistasi biljardin, pöytäfutiksen ja lukuisten eri lautapelien muodossa. Meillä on käytössä avoin WLAN, tiskiltä saat myös henkkareita vastaan käyttöösi kaksi ohjainta PS4-konsolille, jonka parissa voit viettää laatuaikaa alakerran TV-näytöllä. Bar Playn baarikeittiöstä on tarjolla maukkaita burgereita, hyvä salaattivalikoima, fingerfoodia sekä päiväsaikaan myös herkullisia pasta-annoksia.

Navigoi osoitteeseen www.barplay.fi ja klikkaa "Tykkää". Facebook-sivullamme kerromme Sinulle päivittäin ajankohtaisista tapahtumistamme. Lisäksi löydät meidät Instagramista #barplayjoensuu.

Penkkiurheilu on meidän ravintolassamme aina ensisijalla, mutta viikoittain varaamme tilojamme (esimerkiksi yläkerran 25 hlön kabinettia) mahdollisuuksien mukaan myös muuhun käyttöön. Mikäli olet tulossa illanviettoon isommalla porukalla, suosittelemme asiointinne helpottamiseksi ja viihtyvyytenne takaamiseksi aina soittamaan viikkoa ennen joko suoraan ravintolaan tai minulle. Tarvittaessa järjestämme myös Bar Playn- ruokavalikoimaan kuuluvia tuotteita hyödyntäen tilaisuuteenne sopivan "noutopöydän". Tilavarauksia ja tarjouksia voit kysyä suoraan outi.pohjoranta@sok.fi 

Tärkeinä peli-iltoina pidämme ovet auki klo 02 saakka ja/tai avaamme aikaisemmin!

Game On!

Outi the Kapteeni & muu joukkue

Ravintolapäällikkö
Outi Pohjoranta
outi.pohjoranta(at)sok.fi
010 762 3585

Avoinna

Ma - To15:00 - 00:00
Pe - La12:00 - 02:00
Su14:00 - 00:00