Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu

Meillä on ilo ilmoittaa, että avaamme Bar Playn jälleen 1.6.2020. Kohta nähdään!

Pidetään huolta toisistamme

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu. Tällä hetkellä kiinnitämme näihin asioihin erityisen suurta huomiota. Tässä keskeisimpiä nostoja toimenpiteistämme ja ohjeita asiointiin yhteisen turvallisuuden takaamiseksi.

Noudatamme viranomaisten ohjeita ja suosituksia sekä yrityksen sisäisiä hygieniaohjeita COVID-19 -tilanteeseen liittyen.

Pidämme erityisen hyvää huolta käsihygieniasta, johon kannustamme myös asiakkaitamme. Olemme varmistaneet saippuan, käsidesin ja käsipyyhkeiden riittävyyden kaikissa tiloissamme.

Olemme tehostaneet siivous- ja hygieniakäytäntöjä läpi ravintolan. Puhdistamme tehostetusti erityisesti kosketuspintoja kuten ovenkahvat, pöytien pinnat, syöttötuolit ja maksupäätteet.

Rajoitamme asiakasmääriä viranomaisohjeiden mukaisesti.

Muistutamme turvavälin pitämisestä ravintolassa. Huomioimalla turvavälit voit omalta osaltasi edesauttaa pitämään huolta sekä omasta että muiden terveydestä.

Suosittelemme korttimaksua käteisen sijaan.

Koko henkilökuntamme on saanut kattavan turvallisuusperehdytyksen työhönsä. Toimimme toimintaohjeiden mukaan kaikissa poikkeustilanteissa.

Kannustamme henkilökuntaamme jäämään kotiin pienimmänkin sairausoireen ilmentyessä.

Haluamme turvata kanssaihmisten terveyden vierailun aikana – ethän siis saavu meille, jos sinulla on lieviäkin flunssan oireita.

Pidetään huolta toisistamme ja huolehditaan viranomaisten ohjeistuksista hyvän hygienian ja turvallisuuden takaamiseksi. Tehdään yhdessä turvallinen ja nautinnollinen ravintolakesä meille kaikille.

Päivitämme toimintamallejamme ja yllämainittuja tietoja tarvittaessa ajankohtaisen tilannetiedon mukaan.

Lämpimästi tervetuloa!
 

 

**************************************************************************************************************************

 

BAR PLAY – TAKE AWAY

2.4. alkaen meidän ruokia saa ainoastaan Amarillon take away-pisteeltä. Bar Playn omat ovet ovat suljettuina toistaiseksi.
Ruokaa myydään Joka päivä klo 11-20. Ruokaa voi tilata joko paikanpäältä Sokoksen käytävällä sijaistevasta Amarillon pisteestä, tai soittamalla numeroon 010 762 3420.  

Nyt menumme on saatavilla myös kotiinkuljetettuna. paina vihreää VARAA PÖYTÄ - painiketta ja etene ohjeiden mukaan.

Supistimme listaamme hieman, ja tarjolla on nyt burgereistä Play Burger 2.0, Bacon BBG Burger sekä Chicken Burger -ateriat. Lisäksi salaateista valmistamme Chicken Ceasar- sekä Vuohenjuustosalaatteja. Uutuudeksi annokseksi loimme Dippilautasen, joka sisältää huikeita Playn raneja, chicken sticksit, sipulirenkaita, mozzarellatikkuja sekä 4 dippiä. 

Kattaa Karjalan sivusto (https://kattaakarjalan.fi/) kannattaa myös ottaa seurantaan, sillä sieltä löytyy päivitykset kaikkien PKO:n ravintoloiden tilanteesta. 

 

Parhain terveisin,

Playn joukkue 

 

Suljettu 01.06.2020 - 31.10.2020