Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi.

Voit kuitenkin herkutella maukkaalla Amarillon, Bar Playn, Rosson, Fafas´n, Hesburgerin tai Leiketuvan ravintolaruoalla myös kotonasi. Nouto joko Sokoksen kauppakäytävältä, Sokoksen ravintolamaailmasta tai Prisman ravintolamaailmasta. 
Tarjonnan löydät täältä www.kattaakarjalan.fi/takeaway tai www.raflaamo.fi/takeaway

Tilaukset Amarillon, Bar Playn ja Rosson osalta numerosta 010 762 3420
Fafas´n ja Sokoksen Hesburgerin osalta numerosta 010 762 3370
Leiketuvan ja Prisman Hesburgerin osalta numerosta 010 762 3363

 

*************************************************************************************************

BAR PLAY – TAKE AWAY

2.4. alkaen meidän ruokia saa ainoastaan Amarillon take away-pisteeltä. Bar Playn omat ovet ovat suljettuina toistaiseksi. Ruokaa myydään 15-20. Ruokaa voi tilata joko paikanpäältä Sokoksen käytävällä sijaistevasta Amarillon pisteestä, tai soittamalla numeroon 010 762 3420.  

Supistimme listaamme hieman, ja tarjolla on nyt burgereistä Play Burger 2.0, Bacon BBG Burger sekä Chicken Burger -ateriat. Lisäksi salaateista valmistamme Chicken Ceasar- sekä Vuohenjuustosalaatteja. Uutuudeksi annokseksi loimme Dippilautasen, joka sisältää huikeita Playn raneja, chicken sticksit, sipulirenkaita, mozzarellatikkuja sekä 4 dippiä. 

Kattaa Karjalan sivusto (https://kattaakarjalan.fi/) kannattaa myös ottaa seurantaan, sillä sieltä löytyy päivitykset kaikkien PKO:n ravintoloiden tilanteesta. 

 

Parhain terveisin,

Playn joukkue