Ravintolat

Amarillo, Joensuu

Amarillo, Joensuu »

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Bepop Joensuu

Bepop Joensuu »

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi.   COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä Bepop on suljettu.

Bepop Street

Bepop Street »

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi.   COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä Bepop Street on suljettu.

Torero Joensuu

Torero Joensuu »

Ravintola Torero on suljettu 29.3.

Rosso, Joensuu

Rosso, Joensuu »

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme jälleen avanneet Joensuun Rosson!  Tarjolla on valikoima suosituimpia annoksiamme.

Kimmel

Kimmel »

Kimmelin yökerho on suljettu 19.3.

Gastrobar Itä 1

Gastrobar Itä 1 »

Gastrobar Itä 1 on suljettu 19.3.

Fransmanni, Joensuu

Fransmanni, Joensuu »

Hyvät asiakkaamme, vallitsevasta poikkeustilanteesta johtuen olemme toistaiseksi suljettuna. Iloksemme voimme kuitenkin kertoa, että avaamme ovemme jälleen 7.

Coffee House Vaakuna, Joensuu

Coffee House Vaakuna, Joensuu »

Pidetään huolta toisistamme Asiakkaidemme ja henkilökuntamme hyvinvointi on meille ensiarvoisen tärkeää. Teemme kaikkemme, että ravintoloidemme ja kahviloidemme turvallisuus ja hygienia ovat erityisen hyvin hoidettu.

Gastropub Vispiläkauppa

Gastropub Vispiläkauppa »

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi. COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä Gastropub Vispiläkauppa on suljettu.

Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu »

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme avanneet Bar Playn 1.6.

Takatasku Joensuu

Takatasku Joensuu »

Takatasku Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy. Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!

Kolumbus Joensuu

Kolumbus Joensuu »

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi. COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä Kolumbus on suljettu.

Kiteen Karhu

Kiteen Karhu »

Ravintola Kiteen Karhu on suljettu 19.3.

Las Palmas

Las Palmas »

Viihderavintola Las Palmas on suljettu 25.3.

Grill it! Koli

Grill it! Koli »

Ravintolamme aukeaa jälleen 18.6.

Kahpitsa, Koli

Kahpitsa, Koli »

Ravintolamme aukeaa jälleen 18.6.

Hiekkapakka, Koli

Hiekkapakka, Koli »

Ravintolamme aukeaa jälleen 18.6.

Ravintola Bomba »

Ravintola Bomba toimii karjalaisessa hirsirakennuksessa, Bomban talossa, joka jo itsessään on nähtävyys. Ravintola tarjoaa karjalaisia herkkuja sekä perinteisiin nojaten että nykyaikaisesti uudistettuna.

Ravintola Aittaranta »

Penttilän alue Pielisjoen varressa on ollut aina tärkeä osa Joensuuta. Omaleimainen käsityöläisalue on tuonut leivän monen kaupunkilaisen pöytään.

Trattoria Pielinen, Nurmes »

Vini e cucina italiana Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa.

Fafa´s Joensuu

Fafa´s Joensuu »

Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.

Romeo ravintolalaiva »

Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, jossa Romeo ravintolalaiva palvelee asiakkaita uudistuneena kauniin Pielisjoen rannalla. Jokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista.