Ravintolat

Amarillo, Joensuu

Amarillo, Joensuu »

Arki erottaa, Amarillo yhdistää! Ravintola Amarillo on tex-mex ruoan nautinnollinen koti.

Bepop Joensuu

Bepop Joensuu »

Vaakunan yön sydän! Esiintyjiä, tapahtumia, yllätyksellisiä teemoja, ohjelmaa sekä edullisia juomia viikon jokaisena päivänä.

Bepop Street

Bepop Street »

Ravintolamme on toistaiseksi kiinni koronavirusepidemian vuoksi.   COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan ja kysynnän vähentymisen myötä Bepop Street on suljettu.

Torero Joensuu

Torero Joensuu »

Torero on lämmin, espanjalaishenkinen ravintola Joensuun keskustassa, jonka tuttuja antimia ovat muun muassa maukkaat tapakset. Ruokalistaltamme löytyy annoksia niin isoon kuin pieneenkin nälkään.

Rosso, Joensuu

Rosso, Joensuu »

Meillä on ilo ilmoittaa, että olemme jälleen avanneet Joensuun Rosson!  Tarjolla on valikoima suosituimpia annoksiamme.

Kimmel

Kimmel »

Kimmelin yökerho on tunnelmallisesti remontoitu n. 800 asiakaspaikkaa käsittävä tapahtumaravintola.

Gastrobar Itä 1

Gastrobar Itä 1 »

Asiakkaamme viihtyvyys on meille tärkeintä. Siksi olemme panostaneet mukaviin penkkeihin, mutkattomaan ruokaan ja kattavaan juomavalikoimaan.

Fransmanni, Joensuu

Fransmanni, Joensuu »

Fransmannin ruokalistan antimet saattelevat sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten nautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet, ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet sekä keittiömestariemme uusimmat luomukset muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy suosikkeja moneen makuun.

Coffee House Vaakuna, Joensuu

Coffee House Vaakuna, Joensuu »

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty.

Gastropub Vispiläkauppa

Gastropub Vispiläkauppa »

Gastropub Vispiläkauppa on luotu yhdessäololle, hyville keskusteluille sekä paikallisen ruoan ja juoman nauttimiselle hyvässä seurassa. Vispiläkaupassa voit nauttia mutkatonta ja mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sisältävää rehtiä pubiruokaa.

Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu »

Bar Play on sporttibaari, jossa urheiluviihde ja pelaaminen luovat puitteet yhdessäololle. Nauti ice cold -juomia tai burgereita suoraan baarista!

Takatasku Joensuu

Takatasku Joensuu »

Takatasku Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy. Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!

Kolumbus Joensuu

Kolumbus Joensuu »

KOLUMBUKSESSA LAULETAAN VIITENÄ PÄIVÄNÄ VIIKOSSA! Joensuun Niinivaaran ostoskeskuksen kainalossa sijaitseva Kolumbus on sympaattinen olohuoneravintola, jonka ilmapiiristä pitävät eritoten kaikenikäiset iloiset löytöretkeilijät.

Kiteen Karhu

Kiteen Karhu »

Ravintola Kiteen Karhu on suljettu 19.3.

Las Palmas

Las Palmas »

Viihderavintola Las Palmas on suljettu 25.3.

Grill it! Koli

Grill it! Koli »

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Kahpitsa, Koli

Kahpitsa, Koli »

Meillä nautit retkeilypäiväsi päätteeksi pizzaa, pikkupurtavia, kahvileipiä ja virvokkeita Kolin kansallismaisemasta nauttien. Palvelemme päivittäin!

Hiekkapakka, Koli

Hiekkapakka, Koli »

Kodikas kirjastobaari Hiekkapakka kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai virittäydy after ski -tunnelmiin karaoken parissa.

Ravintola Bomba »

Ravintola Bomba toimii karjalaisessa hirsirakennuksessa, Bomban talossa, joka jo itsessään on nähtävyys. Ravintola tarjoaa karjalaisia herkkuja sekä perinteisiin nojaten että nykyaikaisesti uudistettuna.

Trattoria Pielinen, Nurmes »

Vini e cucina italiana Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa.

Ravintola Aittaranta »

Penttilän alue Pielisjoen varressa on ollut aina tärkeä osa Joensuuta. Omaleimainen käsityöläisalue on tuonut leivän monen kaupunkilaisen pöytään.

Fafa´s Joensuu

Fafa´s Joensuu »

Fafa'sista löydät maukkaat ja reilut pitat, salaatit ja falafelit tuoreista raaka-aineista valmistettuna sekä mutkattoman ystävällistä palvelua. Mikäli ruokalistan herkut eivät ole ennestään tuttuja, voit tutustua Fafa'sin sanastoon joka on tehty helpottamaan oman lempiannoksesi löytämistä.

Romeo ravintolalaiva »

Nyt kannattaa navigoida itsensä Joensuun matkustajasatamaan, jossa Romeo ravintolalaiva palvelee asiakkaita uudistuneena kauniin Pielisjoen rannalla. Jokimaiseman lisäksi voit nauttia rantakadun tunnelmasta, laajasta valikoimasta erilaisia juomia cocktaileista erikoisoluisiin sekä maukkaista pannupitsoista.