Ravintolat

Amarillo, Joensuu

Amarillo, Joensuu »

Kaupungin parasta Texmexiä Amarillon mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, syvälle Teksasin sydämeen. Komeat hampurilaiset, tirisevät fajitakset, burritot, reilut pihvit ja muut herkut ovat huurteisen El Grande -oluen lisäksi Amarilloa aidoimmillaan.

Bepop Joensuu

Bepop Joensuu »

Vaakunan yön sydän! Yhdessä Amarillon sekä Bepop Streetin kanssa Bepop muodostaa kokonaisen aikuisten viihdekeskuksen keskelle Joensuun kaupunkia.

Bepop Street

Bepop Street »

Bepop Street - Kaupungin paras boogie iltapäivästä yömyöhään, vuoden jokaisena päivänä. Tule tutustumaan Bepop Streetiin, löydät sen Joensuusta osoitteesta Siltakatu 8.

Torero Joensuu

Torero Joensuu »

Torero on lämmin, espanjalaishenkinen ravintola Joensuun keskustassa, jonka tuttuja antimia ovat muun muassa maukkaat tapakset. Ruokalistaltamme löytyy annoksia niin isoon kuin pieneenkin nälkään.

Rosso, Joensuu

Rosso, Joensuu »

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista.

Kimmel

Kimmel »

Kimmelin yökerho on tunnelmallisesti remontoitu n. 800 asiakaspaikkaa käsittävä tapahtumaravintola.

Gastrobar Itä 1

Gastrobar Itä 1 »

Asiakkaamme viihtyvyys on meille tärkeintä. Siksi olemme panostaneet mukaviin penkkeihin, mutkattomaan ruokaan ja kattavaan juomavalikoimaan.

Fransmanni, Joensuu

Fransmanni, Joensuu »

Fransmannin ruokalistan antimet saattelevat sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten nautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet, ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet sekä keittiömestariemme uusimmat luomukset muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy suosikkeja moneen makuun.

Coffee House Vaakuna, Joensuu

Coffee House Vaakuna, Joensuu »

Pala rakkautta ja kasa ammattitaitoa. Niistä on kahvihetket Coffee Housella tehty.

Gastropub Vispiläkauppa

Gastropub Vispiläkauppa »

Gastropub Vispiläkauppa on luotu yhdessäololle, hyville keskusteluille sekä paikallisen ruoan ja juoman nauttimiselle hyvässä seurassa. Vispiläkaupassa voit nauttia mutkatonta ja mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sisältävää rehtiä pubiruokaa.

Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu »

BAR PLAY – JA OLET MUKANA PELISSÄ! Joensuun keskustassa, torin laidalla sijaitseva urheiluravintola Bar Play tarjoaa monipuolisesti urheilulähetyksiä, aktiviteetteja, jääkylmiä juomia ja herkullista ruokaa.

Takatasku Joensuu

Takatasku Joensuu »

Takatasku Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy. Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!

Kolumbus Joensuu

Kolumbus Joensuu »

KOLUMBUKSESSA LAULETAAN VIITENÄ PÄIVÄNÄ VIIKOSSA! Joensuun Niinivaaran ostoskeskuksen kainalossa sijaitseva Kolumbus on sympaattinen olohuoneravintola, jonka ilmapiiristä pitävät eritoten kaikenikäiset iloiset löytöretkeilijät.

Kiteen Karhu

Kiteen Karhu »

KARHU EI NUKU – EDES TALVIUNTA! Perinteikäs Kiteen Karhu on Karjalan ja Kiteen ylpeys.

Las Palmas

Las Palmas »

Ota reilu ote yöelämästä! Kaupungin rennoin iltaravintola kutsuu laulamaan ja tanssimaan ilman turhaa bling blingiä ja hifistelyä!

Grill it! Koli

Grill it! Koli »

Grill It! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Kahpitsa, Koli

Kahpitsa, Koli »

Meillä nautit retkeilypäiväsi päätteeksi pizzaa, pikkupurtavia, kahvileipiä ja virvokkeita Kolin kansallismaisemasta nauttien. Palvelemme päivittäin!

Hiekkapakka, Koli

Hiekkapakka, Koli »

Kodikas kirjastobaari Hiekkapakka kutsuu rentoon illanviettoon kylpylä Relax Span viereen hotellin pohjakerrokseen. Käperry takan ääreen pelailemaan lautapelejä patikointipäivän jälkeen tai virittäydy after ski -tunnelmiin karaoken parissa.

Ravintola Bomba »

Ravintola Bomba toimii upeassa hirsirakennuksessa, Bomban talossa, aivan Pielisen rannalla ja jo talo itsessään on hieno nähtävyys. Kesäaikaan ravintola tarjoaa karjalaisia herkkuja sekä perinteisiin nojaten, että nykyaikaisesti uudistettuina.

Trattoria Pielinen, Nurmes »

Vini e cucina italiana Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa.

Ravintola Aittaranta »

Penttilän alue Pielisjoen varressa on ollut aina tärkeä osa Joensuuta. Omaleimainen käsityöläisalue on tuonut leivän monen kaupunkilaisen pöytään.