Ravintolat

Amarillo, Joensuu

Amarillo, Joensuu »

Kaupungin parasta Texmexiä ja rokkaavaa baaribailausta Amarillon mausteiset makuelämykset ja virkistävät juomat johdattelevat sinut Amarillon alkulähteille, syvälle Teksasin sydämeen. Komeat hampurilaiset, tirisevät fajitakset, burritot, reilut pihvit ja muut herkut ovat huurteisen El Grande -oluen lisäksi Amarilloa aidoimmillaan.

Bepop Joensuu

Bepop Joensuu »

Vaakunan yön sydän! Yhdessä Amarillon että Bepop Streetin kanssa Bepop muodostaa kokonaisen aikuisten viihdekeskuksen keskelle Joensuun kaupunkia.

Bepop Street

Bepop Street »

Bepop Street - Kaupungin paras boogie iltapäivästä yömyöhään, vuoden jokaisena päivänä. Tule tutustumaan uuteen Bepop Streetiin, löydät sen Joensuusta osoitteesta Siltakatu 8.

Torero Joensuu

Torero Joensuu »

Torero on lämmin, espanjalaishenkinen ravintola Joensuun keskustassa, jonka tuttuja antimia ovat muun muassa maukkaat tapakset. Ruokalistaltamme löytyy annoksia niin isoon kuin pieneenkin nälkään.

Rosso, Joensuu

Rosso, Joensuu »

Rosso on tuttu italialainen klassikko, jonka rennosta tunnelmasta suomalaiset ovat nauttineet jo viidellä vuosikymmenellä. Meillä nautit rakastetuimmista klassikkoannoksista, upeista uutuuksista ja ennen kaikkea maankuuluista pizzoista.

Kimmel

Kimmel »

Yötä kansalle Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu. Joten muutimme kaiken.

Gastrobar Itä 1

Gastrobar Itä 1 »

Gastrobar Itä 1 on Pielisjoen itäisen puolen parasta pubitunnelmaa. Asiakkaamme viihtyvyys on meille tärkeintä.

Fransmanni, Joensuu

Fransmanni, Joensuu »

Fransmannin ruokalistan antimet saattelevat sinut ja ystäväsi maalaisranskalaisten nautintojen ääreen. Tuoreet ja puhtaat raaka-aineet, ranskalaisen keittotaidon pitkät perinteet sekä keittiömestariemme uusimmat luomukset muodostavat kokonaisuuden, josta löytyy suosikkeja moneen makuun.

Coffee House Vaakuna, Joensuu

Coffee House Vaakuna, Joensuu »

Mainio vaihtoehto aamiaispaikaksi ja ykkösvalinta päiväkahville! Me Coffee Housessa uskomme, että maukkaimmat hetket syntyvät laadukkaista aineksista rakkaudella ja ammattitaidolla.

Gastropub Vispiläkauppa

Gastropub Vispiläkauppa »

Gastropub Vispiläkauppa on seurusteluravintola, joka on luotu yhdessäololle, hyville keskusteluille sekä paikallisen ruoan ja juoman nauttimiselle hyvässä seurassa. Vispiläkaupassa voit nauttia mutkatonta ja mahdollisuuksien mukaan paikallisia tuotteita sisältävää rehtiä pubiruokaa.

Bar Play Joensuu

Bar Play Joensuu »

BAR PLAY – JA OLET MUKANA PELISSÄ! Joensuun keskustassa, torin laidalla sijaitseva urheiluravintola Bar Play tarjoaa monipuolisesti urheilulähetyksiä, aktiviteetteja, jääkylmiä juomia ja herkullista ruokaa.

Takatasku Joensuu

Takatasku Joensuu »

Takatasku Tule kokemaan legendaarisen pubin ainutlaatuinen tunnelma, jolle ei vertoja ihan helpolla löydy. Kansanravintola Takatasku on instituutio torin laidalla; olohuone kaikille, siviilisäätyyn katsomatta!

Kolumbus Joensuu

Kolumbus Joensuu »

KOLUMBUKSESSA LAULETAAN VIITENÄ PÄIVÄNÄ VIIKOSSA! Joensuun Niinivaaran ostoskeskuksen kainalossa sijaitseva Kolumbus on sympaattinen olohuoneravintola, jonka ilmapiiristä pitävät eritoten kaikenikäiset iloiset löytöretkeilijät.

Kiteen Karhu

Kiteen Karhu »

KARHU EI NUKU – EDES TALVIUNTA! Perinteikäs Kiteen Karhu on Karjalan ja Kiteen ylpeys.

Las Palmas

Las Palmas »

Jäikö iltasi kesken? Jäikö tarpeesi rennosta ja mutkattomasta Yöelämästä täyttämättä?

Grill it! Koli

Grill it! Koli »

Grill it! on Ukko-Kolilla, Kolin kansallispuistossa, sijaitseva skandinaavinen ravintola.

Kahpitsa, Koli

Kahpitsa, Koli »

Pizzakahvila Kahpitsa palvelee päivittäin!

Hiekkapakka, Koli

Hiekkapakka, Koli »

Kirjastobaari Hiekkapakka on Break Sokos Hotel Kolin Relax Span vieressä oleva tunnelmallinen viihtymisbaari. Tulikiven tekemän uniikin takan äärellä voit pelata lautapelejä, lukea kirjoja, laulaa karaokea tai vaikka vain nauttia hyvistä juomista ja upeasta kansallismaisemasta.

Ravintola Bomba »

Ravintola Bomba toimii karjalaisessa hirsirakennuksessa, Bomban talossa, joka jo itsessään on nähtävyys. Ravintola tarjoaa karjalaisia herkkuja sekä perinteisiin nojaten että nykyaikaisesti uudistettuna.

Trattoria Pielinen, Nurmes »

Vini e cucina italiana Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista, rakkaudella sinulle valmistettuina. Pasta, risotto ja focaccia on Trattoriassa italialaiseen tapaan tuoretta ja taatusti maistuvaa.