KOLI

Kolin matkailukeskus sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla, n. 75 km Joensuusta pohjoiseen. Kolin rinteet Ukko- ja Loma-Kolilla tarjoavat 12 rinteellä ja yhteislippujärjestelmällä eväät hauskanpitoon suksilla, laudalla tai muuten mäkeä laskien. Kun haluat kokea eteläisen Suomen korkeimmat (korkeusero 230 m) ja haastavimmat rinteet Ukko-Kolilla, nauttia Loma-Kolin lautailijoille ja perheille sopivista rinteistä tai muuten vaan ihailla rinteiltä avautuvia huimia näköaloja – suuntaa kohti Kolia. Muistathan, että hissilipuista ja muista palveluista saat myös bonukset S-etukortilla.

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Kolin kansallispuistossa Break Sokos Hotel Kolin vieressä ja Loma-Kolin rinteet n. 10 kilometrin päässä Kolin kylältä Loma-Kolin puolella. Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin. Ukko-Kolin rinteet voivat ylpeillä perinteillä jo vuodesta 1938. Ukko-Kolilta löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät haastavimpana rinteenä Suomessa. Loma-Kolin rinteet soveltuvat erityisesti perheille ja lautailijoille. Oma lasten rinne, samoin kuin pulkkamäki, laavut ja kota takaavat rentouttavan puuhapäivän koko perheelle. Loma-Kolilla järjestetään myös suosittu Wernerin hiihtokoulu lapsille.

Lisätietoja Kolin sivuilta

Koli Relax Spa

Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä on Suomessa ainutlaatuinen kylpyläelämys. Ideana on tarjota sinulle omaa rauhaa ja mahdollisuuden pysähtyä hoitamaan hyvinvointiasi itseäsi kuunnellen.

Lisätietoja Koli Relax Span sivuilta