Hotellit ja kokouspalvelut

Original Sokos Hotel Vaakuna, Joensuu

Original Sokos Hotel Vaakuna – Kaupungin sydämessä

Original Sokos Hotel Vaakuna sijaitsee aivan kaupungin sydämessä ja elää mukana tapahtumien sykkeessä. Kun haluat täyden palvelun talon kaiken keskeltä, on Vaakuna sinulle täydellinen valinta. Saman katon alla riittää valinnan varaa ruoka- ja iltaravintoloista viihtyisään kahvilaan ja yökerhoon. Shoppailun nälkäisille tarjoutuvat lukuisat ostosmahdollisuudet joko saman katon alta tai suoraan vastapäätämme sijaitsevassa kauppakeskuksessa. Myös tärkeimmät kulttuuri- ja tapahtumapaikat sekä urheilumahdollisuudet sijaitsevat aivan kivenheiton päässä.

Myö palvellaan teitä pohojoiskarjalaisella sydämmellä ja vierraanvarraisuuella. Henkilökuntamme vinkkaa teille mielellään kaupungin tapahtumista ja nähtävyyksistä. Tervetulloo Vaakunaan, Joenssuun sydämeen!

Torikatu 20, 80100 Joensuu
Puh. 010 7823 100
Fax 010 762 3439
vaakuna.joensuu@sokoshotels.fi

Original Sokos Hotel Kimmel

- muuntuu moneksi

Original Sokos Hotel Kimmel on Itä-Suomen johtava kokous-, juhla-, ja tapahtumatalo. Meillä Kimmelissä järjestät niin pienet kuin suuretkin kokoukset, erilaiset messutapahtumat sekä ikimuistoiset perhejuhlat. Meillä voit myös nauttia ravintola Fransmannin kiireettömästä tunnelmasta hyvän ruuan parissa, hotellimme runsaasta aamiaisesta sekä illalla pyörähdellä tanssiparketilla tähtiartistien tahtiin.

Hotellimme sijaitsee kauniissa Sirkkalapuistossa, Pielisjoen rannalla. Original Sokos Hotel Kimmel on saanut nimensä Pielisjoen vuolaasta virrasta ja auringossa kimmeltävistä kuohuista. Sirkkalapuiston kaunista maisemaa hyödynnämme jokakesäiseen Osuuskaupparockiin, joka kerää vuosi vuodelta enemmän rokkaajia.

Meiltä ei ole pitkä matka keskustan hulinoihin, vain muutaman minuutin kävelymatka. Hotellimme henkilökunta kertoo mielellään kaupungin tapahtumista sekä neuvoo mihin kannattaa tutustua vierailullasi kaupungissa.

Bussi- ja juna-asemat ovat aivan hotellimme vieressä, kadun toisella puolella. Meille on myös helppo tulla vaikka lentäen, sillä lentokenttäbussi kuljettaa sinut hujauksessa Joensuun lentokentältä bussiasemalle.

Hotellimme on täyden palvelun kokonaisuus: ruokaa, juomaa, hyvin nukuttuja öitä, rentoutumista ja iltahuveja.

Tervetuloa meille Kimmeliin kylään!

Itäranta 1, 80100 Joensuu
Puh. 020 1234 663
Fax 010 762 3599
sokoshotel.kimmel@sok.fi

Break Sokos Hotel Koli

Tarvihetko irtiottoo, virtoo, aekoo itelles tahi perreelles? Tulukee Kolille! Myö ollaan tiällä kaanissa kansallismaisemassa ihan Kolin huippujen iärellä. Kyllä siinä silimät lepevää, kun huipulta tahi ihan vaekka hotellihuoneen akkunasta iitrailoo kuppeessa kimaltelevoo Pielisen pintoo. Eikä se taivaankansikkaa ennee mahottoman kaakana tiälä Kolilla oo. Hyvältä tunttuu jo pelekkä kahtominen!

Ukko-Kolin rintteet sie löyvät het hotellin takkoo. Paa vuan monos jalakaan ja hyppee suksille tahi tutustu maasttoon jalakapelillä. Sitten kun oot väsyttännä ihtes kunnolla, huljuttele ja naatiskele kylypylässä. Sehi on samassa talossa. Suaphan meillä syyvähhii tuolla ravintelissa, kehhuut pihvilöitä maakunnan parraiks! Iltoo voip jatkoo alakerran karaokepuarissa ja laulloo luikauttoo muihennii iloks ja illan ratoks.

Voip tiällä tehä töitäkkii, on pelit ja vehkeet isomppaan ja pienempään kokkoukseen. Sujjautettaan välliin sopivata taukojumppoo ja ohheisohjelmmoo. Siitä se inspiraatio sitten löytyy ja ajatukset ruppee selekeytymmään. Ryhmähi hyvin yhteen hitsauttuu ja yhteishenki kohennoo.

Kuule siekii jo Kolin kuhtu ja poikkee kahtommaan siivu korreinta Suomee! Myö sinnuu tiälä kovasti vuotellaan.

Ylä-Kolintie 39, 83960 Koli
Puh. 020 1234 662
Fax 010 7623 629
sales.karelia@sokoshotels.fi

Break Sokos Hotel Bomba

Huikaisevan kauniin Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Bomba on ainutlaatuinen ja omaperäinen matkailukohde ympäri vuoden. Break Sokos Hotel Bomban tiloja ja palveluita on uudistettu vuosina 2016-2017 laajasti ja nyt haluaisimme saada Sinutkin vieraaksemme.

TULGUA TERVEH!

Haluamme, että lähdet meiltä energisempänä kuin tulit.

Tuulentie 10, 75500, Nurmes
puh. 010 7830 450
sales.karelia@sokoshotels.fi