Harrasteet

Kolin matkailukeskus sijaitsee Pohjois-Karjalassa, Pielisen länsirannalla, n. 75 km Joensuusta pohjoiseen. Kolin rinteet Ukko- ja Loma-Kolilla tarjoavat 12 rinteellä ja yhteislippujärjestelmällä eväät hauskanpitoon suksilla, laudalla tai muuten mäkeä laskien. Kun haluat kokea eteläisen Suomen korkeimmat (korkeusero 230 m) ja haastavimmat rinteet Ukko-Kolilla, nauttia Loma-Kolin lautailijoille ja perheille sopivista rinteistä tai muuten vaan ihailla rinteiltä avautuvia huimia näköaloja – suuntaa kohti Kolia. Muistathan, että hissilipuista ja muista palveluista saat myös bonukset S-etukortilla.

Ukko-Kolin rinteet sijaitsevat Kolin kansallispuistossa Break Sokos Hotel Kolin vieressä ja Loma-Kolin rinteet n. 10 kilometrin päässä Kolin kylältä Loma-Kolin puolella. Jos majoitut Break Sokos Hotel Kolilla, pääset kätevästi suoraan ulko-ovelta Ukko-Kolin rinteisiin. Ukko-Kolin rinteet voivat ylpeillä perinteillä jo vuodesta 1938. Ukko-Kolilta löydät mm. Ukko-Kolin mustan, jota monet pitävät haastavimpana rinteenä Suomessa. Loma-Kolin rinteet soveltuvat erityisesti perheille ja lautailijoille. Oma lasten rinne, samoin kuin pulkkamäki, laavut ja kota takaavat rentouttavan puuhapäivän koko perheelle. Loma-Kolilla järjestetään myös suosittu Wernerin hiihtokoulu lapsille.

Lisätietoja Kolin sivuilta

Koli Relax Spa

Koli Relax Spa hemmottelu- ja maisemakylpylä on Suomessa ainutlaatuinen kylpyläelämys. Ideana on tarjota sinulle omaa rauhaa ja mahdollisuuden pysähtyä hoitamaan hyvinvointiasi itseäsi kuunnellen.

Lisätietoja Koli Relax Span sivuilta

SPA BOMBA

Tuulentie 10
75500 Nurmes

Kiuas kuiskii tulen tarinoita, hikikarpalo vierii iholla. Saunan hämärässä puhutaan sanoitta. Antaa ajatusten rauhoittua, hengityksen hidastua, kehon puhdistua kauttaaltaan. Pulahdus jäiseen veteen. Haukot henkeä, olet elossa. Löyly maittaa taas.

Katso tarkemmin Spa Bombasta